top of page

Infiintari, Modificari, Radieri si Contabilitate

Cum putem ajuta

La ACCAR, stim ca diferite business-uri au cerinte contabile diferite si reglementri fiscale diferite. Indiferent daca aveti nevoie de ajutor pentru redactarea actelor la Registrul Comertului, auditarea sau depunerea taxelor anuale, echipa noastra dispune de resurse si experienta pentru a gestiona finantele intr-o mare varietate de business-uri. Vedeti cum putem personaliza experienta noastra in situatia dumneavoastra particulara.

Infiintari, Modificari, Radieri

ACCAR are experienta in a se ocupa de clienti din diverse domenii, precum: agenti imobiliari, constructori,  agricultura, comert en-detail si en-gross, comert online, comert online amazon, asigurari, transport intern 

Gavel

Servicii contabilitate, Expertize contabile extrajudiciare si judiciare

ACCAR are experienta in a se ocupa de clienti din diverse domenii privat, precum: agenti imobiliari, constructori,  agricultura, comert en-detail si en-gross, comert online, comert online amazon, asigurari, transport intern si extern, ONG s.a.

domiu public: institutii publice sub ministerul educatiei si sanatii.

Contemporary Boardroom

Obtinere fonduri

ACCAR are experienta in a se ocupa de clienti din diverse domenii, precum: imobiliar,  medical, agricultura, comert intern si extern, asigurari, minierit etc.

Collating Data
Clients: Industries
bottom of page
gtag('config', 'AW-799313118');